ΠΛΑΚΟΠΟΙΙΑ ΑΦΟΙ ΣΤΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΕ

 ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

           Η εταιρεία «ΠΛΑΚΟΠΟΙΙΑ ΑΦΟΙ ΣΤΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΕ» ιδρύθηκε το 1968 από τους αδελφούς Κώστα και Δημήτρη Στορισμένο, με αρχικό αντικείμενο δραστηριότητας την παραγωγή μωσαϊκών πλακών και μαρμαρίνων. Η διαρκής ανοδική της πορεία επέτρεψε να υπάρξει πλήρης αυτοματοποίηση της παραγωγής, συνεχείς επεκτάσεις των εγκαταστάσεων και άνοιγμα σε νέα προϊόντα με κύριο μοχλό την παραγωγή πλακών εξωτερικών χώρων.

       Στα μέσα της δεκαετίας του ΄80 αποφασίσθηκε επέκταση του αντικειμένου σε εμπορικές δραστηριότητες με κύριο άξονα την εμπορία κεραμικών πλακιδίων και ειδών υγιεινής. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία συνεργάσθηκε και εξακολουθεί να συνεργάζεται με τους πλέον γνωστότερους οίκους του εξωτερικού κατέχοντας αξιοζήλευτη θέση στην Ελληνική αγορά με μεγάλα καταστήματα στην Καρδίτσα, και τη Λάρισα.

         Το 1997 και με άξονες την πολυετή εμπειρία στο χώρο των δομικών υλικών και το ισχυρό brand name, αποφασίσθηκε επέκταση του αντικειμένου στην παραγωγή συγκολλητικών κονιαμάτων (κόλλες πλακιδίων δηλαδή), δίνοντας στον νέο κλάδο και τα προιόντα του την επωνυμία “SYSTEMTECHNICA”.Έτσι δημιουργήθηκε ένα σύγχρονο εργοστάσιο με πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγή, με στάδια ποιοτικού ελέγχου από εξειδικευμένους επιστήμονες και ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων πανελλαδικής εμβέλειας.

        Παράλληλα η εταιρεία θέλοντας να διασφαλίσει την ποιότητα του παραγωγικού αλλά και του εμπορικού αντικειμένου πιστοποιήθηκε με ISO 9001:2000 ενώ παράλληλα έλαβε και το πιστοποιητικό CE για όλα ανεξαιρέτως τα προϊόντα της.

       Το 2012 πραγματοποιήθηκε και νέα επέκταση της παραγωγής σε κονιάματα εξωτερικής θερμομόνωσης καθώς και σε επισκευαστικά κονιάματα(διακοσμητική πατητή τσιμεντοκονία). Επίσης η εταιρεία έχοντας μεγάλη ευαισθησία στο περιβάλλον ενσωμάτωσε στη γραμμή παραγωγής της πλακοποιίας και τα ψυχρά υλικά, πλάκες εξωτερικού χώρου δηλαδή που παρέχουν τέλεια αντανάκλαση στην ηλιακή θερμότητα και που είναι πιστοποιημένες σε αρμόδιο αναγνωρισμένο φορέα.

Η προσπάθεια βεβαίως δεν σταματάει ποτέ και έτσι η εταιρεία είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε είδους πρόκληση που έχει σχέση είτε με νέα προϊόντα ή την βελτίωση της ποιότητας των υφισταμένων η οποία ενδεχομένως να προέλθει μέσα από νέες κανονιστικές διατάξεις.