MULTICOLOR EPOXY

 

 

ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΟΣ ΑΡΜΟΣ ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: RC κατά EN 13888

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα-Εφαρμογές

Ο Multicolor εποξειδικός αρμός δυο συστατικών, αποτελείται από εποξειδικές ρητίνες και επιλεγμένο λίθο, ειδικά ενισχυτικά και χρωματιστές βαφές. Η σκλήρυνση επιτυγχάνεται από τη χημική αντίδραση που προκαλείται από την μίξη των δυο παραπάνω συστατικών. Το μίγμα που προκύπτει είναι κρεμώδες, εύκολο να δουλευτεί και να καθαριστεί με νερό αμέσως πριν αρχίσει να σκληραίνει. Ο εποξειδικός αρμός δυο συστατικών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το στοκάρισμα πλακιδίων (κάθε είδους). Ο εποξειδικός αρμός δυο συστατικών έχει άριστη προσκόλληση πάνω σε οποιοδήποτε στήριγμα, σκληραίνει χωρίς συρρίκνωση και φτάνει σε κορυφαία μηχανική και χημική αντίσταση. Όταν ολοκληρωθεί η σκλήρυνση είναι απόλυτα αδιάβροχο και αντιστέκεται στο οξύ.

Οδηγίες Χρήσης

Η επιφάνεια προς επίστρωση πρέπει να είναι τελείως καθαρή και απαλλαγμένη από σκόνη, λίπη κ.τ.λ. Τα δύο συστατικά του εποξειδικού αρμού είναι προκαθορισμένα και για αυτό είναι αδύνατο να γίνει κάποιο λάθος στην ανάμειξη των συστατικών. Ρίχνουμε το συστατικό Β μέσα στο συστατικό Α και αναμειγνύουμε καλά 20 λεπτά. Απλώνουμε το μίγμα στα πλακίδια με μια σπάτουλα σε αντίθετη κατεύθυνση με τα κενά για να γεμίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή να μην αφήνουμε άδεια τα κενά ή μη πλήρως γεμάτα γιατί μπορεί να προκαλέσει διαρροή. Προσχωρούμε αμέσως στον καθαρισμό των επιφανειών με ένα βρεγμένο πανί, ξεβγάζουμε και το αντικαθιστούμε συχνά. Το καθάρισμα πρέπει να γίνεται αμέως. Εάν σκληρύνει είναι αδύνατο να καθαριστεί. Συμβουλεύουμε να στοκάρονται οι επιφάνειες κατά μέρος έτσι ώστε να μπορούμε να γεμίσουμε τα κενά και να καθαρίζουμε συγχρόνως.

Εφαρμογές

 Ο εποξειδικός αρμός είναι ιδανικός: Για στοκάρισμα μαρμάρων και φυσικών πετρών ή πέτρες με διαφορετικές διαστάσεις όταν έρχονται σε επαφή με υγρασία (π.χ. πράσινα μάρμαρα κ.τ.λ.) πέτρες με ρητίνες ή ότι είδος κεραμικών πλακιδίων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους πλάτους 2-10 mm. Χρησιμοποιείται σαν ''σφραγιστικό '' για πισίνες, ιαματικά λουτρά, δεξαμενές αποβλήτων και φυσικά σε περιοχές όπου πρέπει να εφαρμοστούν συγκεκριμένοι υγειονομικοί κανονισμοί όπως νοσοκομεία, εργοστάσια τροφίμων, βιομηχανικά εργαστήρια κ.τ.λ.

Κατανάλωση

Από 0,2kg-1,2kg/m2 ανάλογα με το βάθος και το πλάτος του αρμού και τη διάσταση του πλακιδίου.

Αποθήκευση

Σε προστατευμένο χώρο από τον ήλιο και τον παγετό στην αρχική συσκευασία για 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

Συσκευασία

Διατίθεται σε δοχεία 3, 5 , 10 kgr.

 

 

pdfMULTICOLOR_EPOXY.pdf

 

 


 

MULTICOLOUR ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ

 

 

 

ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ ΑΡΜΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: CG2WA κατά EN 13888

 

 

Περιγραφή

Ισχυρό, έγχρωμο, αδιάβροχο κονίαμα με βάση το τσιμέντο υψηλών αντοχών, ειδικές βελτιωτικές ρητίνες και επιλεγμένης κοκκομετρίας χαλαζιακά αδρανή υψηλής ποιότητας.

Χρήση - Οδηγίες εφαρμογής

Χρησιμοποιείται για το στοκάρισμα (αρμολόγηση) αρμών σε παντός τύπου πλακίδια απορροφητικά και μη, σε μάρμαρα, σε φυσικούς γρανίτες, πέτρες κ.λ.π. Σε οριζόντιες και κάθετες επιφάνειες σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα όπως: μεγάλη αντοχή, εξαιρετική εργασιμότητα, στεγανότητα, αντοχή στον παγετό, χρωματική ομοιογένεια, ελαστικότητα και τελική επιφάνεια που δεν προσβάλετε από μύκητες και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Η επιστρωμένη προς αρμολόγηση επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρή, ιδιαίτερα οι αρμοί καθαρίζονται και διαβρέχονται με νωπό σφουγγάρι. Στη συνέχεια ανακατεύουμε τον Multicolour με καθαρό νερό (περίπου 1,5 lit ανά 5 kgr) με αναδευτήρα χαμηλών στροφών ωσότου δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μίγμα, αφήνουμε μερικά λεπτά το μίγμα να ωριμάσει και αναδεύουμε ξανά. Κατόπιν εφαρμόζουμε το μίγμα με κατάλληλη σπάτουλα στους αρμούς ώστε να γεμίσουν σε όλο τους το βάθος, μετά από λίγο απομακρύνουμε το επιπλέον υλικό με νωπό σφουγγάρι και τέλος καθαρίζουμε την επιφάνεια με στεγνό πανί. Να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες +50 -+ 350C.

Αποχρώσεις - Κοκκομετρία

Διατίθεται σε 17 ανεξίτηλες αποχρώσεις, παράγεται σε λεπτόκοκκο για αρμούς 0-5 mm και σε χονδρόκοκκο για αρμούς 5-10 mm.

Κατανάλωση

Από 0,2 kg-1,2kg/m2 ανάλογα με το βάθος και το πλάτος του αρμού και τη διάσταση του πλακιδίου.

Αποθήκευση

Διατηρείται σε χώρους χαμηλής υγρασίας σε σφραγισμένη συσκευασία πάνω σε παλέτα έως και ένα χρόνο από την ημερομηνία παραγωγής.

Συσκευασία

Διατίθεται σε σάκους των 5 kgr.

 

pdfMULTICOLOUR.pdf